Brandwerende afdichtingen

OVER BRANDWEREND ONLINE

Seals Solutions B.V. is een totaal leverancier op het gebied van brandwerende producten. Met een grote diversiteit van brandmanchetten, brandkleppen, brandwerende roosters, opzwellende deurstrips brandwerende acryl kit en brandwerende ventielen. De producten beschikken over test rapporten van Efectis Nederland en andere voor aanstaande Europese test laboratoria.

Leveringen en oplossingen

Alles is mogelijk op brandwerendonline.nl: leveringen op uw kantoor locatie of indien gewenst op uw bouwlocatie door heel Nederland en Belgiƫ. De laatste innovatieve producten en oplossingen zijn verkrijgbaar in ons online assortiment brandveilige producten
Naast het aanbod van de laatste innovatieve producten op het gebied van brandveiligheid, goedgekeurde producten, biedt brandwerendonline.nl ook een uitgebreid assortiment aan op het gebied installatie technische producten. Brandwerende wraps, Putty Pad, Brandwerende kit voor bouwkundige voegen en nog veel meer brandwerende applicaties zijn te vinden op brandwerendonline.nl op het gedeelte brandwerende kitten.

Seals Solutions B.V.

De laatste ontwikkelingen m.b.t. brandveilig bouwen in Nederland is te vinden bij Seals Solutions op brandwerendonline.nl! Om nu bij te blijven met de laatste ontwikkelingen en innovaties biedt Seals Solutions verschillende producten op het gebied van brandveiligheid en technieken die perfect met elkaar kunnen worden afgestemd. Bij Seals Solutions selecteren wij alleen producten van de hoogste kwaliteit en voorzien van de laatste Europese goedkeuringen voor onze klanten.