banner default

Installatie vakbeurs VSK 2020

Tijdens de VSK 2020, die van 4 tot en met 7 februari in de Jaarbeurs te Utrecht plaatsvindt, geven wij van Seals Solutions ook acte de présence. 

Openingstijden VSK 2020:

  • di 4 feb: 09.30 – 17.30 
  • wo 5 feb: 09.30 – 17.30
  • do 6 feb: 09.30 – 20.30
  • vr 7 feb: 09.30 – 17.00

Registreer hier voor gratis toegangskaarten

Sinds 2009 zijn wij totaalleverancier van een uitgebreid en divers samengesteld assortiment brandwerende producten. Zo levert Seals Solutions een ruime sortering brandmanchetten, brandkleppen, brandwerende roosters, opzwellende deurstrips, brandwerende acrylkitten en brandwerende ventielen. De innovatieve en kwalitatief hoogwaardige producten die beschikken over testrapporten van Efectis Nederland, Warrington Fire en diverse andere gerenommeerde Europese testlaboratoria. De garantie voor absolute zekerheid.

Solide basis

Seals Solutions wenst haar toonaangevende positie graag te continueren. Daartoe worden actuele ontwikkelingen en innovaties op de voet gevolgd en werkt het bedrijf intensief samen met klanten en eindgebruikers. Een solide basis voor een uitgebalanceerd productassortiment en perfect op elkaar afgestemd technieken. Uitblinkend in kwaliteit, altijd voorzien van de meest actuele Europese goedkeuringen en met een scherpe focus op maatwerk. Wat betreft dat laatste maakt Seals Solutions graag gebruik van het zorgvuldig opgebouwde netwerk van certificerende instellingen, zoals Efectis, Warrington Fire en Peutz.

 

VSK is dé beurs is waar je in één bezoek op de hoogte bent van alle ontwikkelingen in de wereld van installatie.

Voor de komende editie is het thema ‘Midden in de toekomst’. Want de toekomst begint vandaag. De installatiesector is in transitie en de vraag naar kennis over de ontwikkelingen en de praktische implementatie is groter dan ooit. Tijdens VSK geven we samen antwoorden op vragen over energietransitie en alternatieve energievormen, digitaliseringsprocessen en de inzet van de nieuwe generatie installateurs. Kennis delen is belangrijk en samen bereiden we ons voor op de toekomst.

Bron: Jaarbeurs.